Lufthavnen

Barcelona Lufthavn (BCN) er en stor lufthavn, med afgang til store dele af verden. Lufthavnen ligger ca. 15 kBarcelona Lufthavnm. syd for Barcelona, så det er forholdsvis tæt på selve byen.

Lufthavnen har mange afgange og har i omegnen af samme antal rejsende som eksempelvis Kastrup lufthavn.

I og med den er så stor, er der også fantastisk mange butikker og restauranter. Så der er mulighed for at lave lidt shopping og stille sulten i lufthavnen.

Transfer til og fra lufthavnen

Det er mulig at komme med Lufthavnsbus, metro, Taxa eller ved at leje en bil i lufthavnen. Lufthavnsbussen og metro afgår forholdsvis ofte og er en billig måde at komme til Barcelona by på. Men undersøg altid lige om

Lufthavnebus og metro er den billigste måde at komme til og fra lufthavnen på. Ved metroen skal du skifte undervejs. Det betyder også at både metro og bus er en anelse mere besværlig også da du sikker ikke helt ender hvor dit hotel ligger. Undersøg gerne om de kører i eller om der kan være spor arbejde mv. Dette kan dit hotel evt. hjælpe med.

Vil du bestille transfer til og fra lufthavnen – kan du gøre det HER (sponseret)

Taxa er også en mulighed, som i andre lufthavne er der taxaer ved lufthavnen. De er noget dyrere end bus eller metro, men til gengæld lettere at tage, da du slipper for lidt af besværet med at finde stoppe steder mv. Det er desuden ofte muligt at få dit hotel til at booke en taxa til dig. Dette er en del dyrere men igen gør det at der står en taxa og venter på dit, og du slipper derfor, for at evt. skulle vente på en ledig taxa.

Fik du læst om  Seværdigheder i Barcelona

Fly fra Danmark

Fra Danmark, kan du rejse til Barcelona, fra de større lufthavne. Mulighederne for forskellige rejsetidspunkter er meget god. Eksempelvis Aalborg lufthavn (AAL), som har to ugentlige afgange.

Flyvetiden fra Aalborg Lufthavn er ved direkte afgange ca. 3 timer – så efter du har benyttet dig af deres gratis parkering – er der ikke lang tid til du ankommer til Barcelona.

www.Aal.DK

Aalborg Lufthavn – Aal.dk