Camp Nou

Camp Nou er hjemmebanen for FC Barcelona er bestemt en oplevelse i sig selv – hvad enten det er til en fodbold kamp eller blot en rundvisning.

Læs her om:

  • Fodbold på Nou Camp
  • Rundtur på Nou camp
  • Bestilling af billetter
  • Transport til Nou Camp
Barcelona FC Camp Neu

Camp Nou

 

Fodbold på Camp Nou

På tribunen står der “Mes Que un Club” – “Mere end en Club” – Den sætning mærker man virkelig, når man besøger stadion, lidt udefra, men specielt hvis du kommer ind på stadion.

Camp Nou er Europas største fodboldarena, og har plads til mere end 100.000 tilskuere. Stedet emmer af historie, og der er generelt bare en helt unik og fantastisk atmosfære.

Hvis du har mulighed for det, er det bestemt en oplevelse værd at tage til en af FC Barcelonas hjemmekampe. Der er gennemsnitlig over 80.000 til Barcelonas hjemmekampe, så der burde være garanti for god stemning på stadion. De store kampe (eks. Barcelona – Real Madrid) bliver som regel udsolgt, så her skal du være tidligt ude, hvis du vil have billetter til dem.

Det er altid en god ide at bestille dine fodbold billetter til FC Barcelonas hjemmekampe inden du bestiller din rejse. Du kan ikke altid være sikker på at der er ledige billetter.

Læs mere og bestil billetter på: Ticketbar.eu – Sponseret

Rundvisning på Camp Nou

Det er muligt at få en rundvisning på stadion og se en side af det enorme stadion, man ikke ser normalt. Rundturen på stadion kan kombineres med et besøg på FC Barcelonas museum. Museet beskriver de selv som Europas mest besøgte museum.

Der er mange rundture de fleste dage, men for at være sikker på at der er plads på dit ønskede tidpunkt, så bestil i god tid.

Du kan læse mere og bestille dine billetter på: Ticketbar.eu

Du kan også læse mere om klubben og stadion på: www.FCBarcelona.com

Transport til Camp Nou

Camp Nou ligger i udkanten af det helt centrale Barcelona, lidt sydøst. Det er muligt at komme til Camp Nou med både bus og metro.  Med lidt gode ben og god tid, kan det også godt lade sig gøre at gå til stadion fra det centrale Barcelona (Ramblaen).

 

Fik du læse om at bruge metro og busser samt at komme rundt i Barcelona.