Hoteller

Hvor skal man bo i Barcelona? og skal det være på hotel, lejlighed, BnB?

Som udgangspunkt er det en god ide, at læse om de forskellige bydele. Der er stor forskel på hvad de har at byde på og hvordan de ser ud rent arkitektonisk – hvilket også ofte afspejler atmosfæren i bydelen. Hvis du er turist i byen og ikke har så mange dag, kan det måske være en fordel at vælge et af de mere centrale områder i byen, for på den måde hurtigere kunne komme frem til de forskellige seværdigheder.

Barcelona city

Hvor skal man bo i Barcelona?

Prisniveauet er meget varieret, hvilket kvaliteten af hoteller også kan være. Der er selvfølgelig de helt store hotelkæder, men også helt små lokale hoteller, B&B mv. som også kan være rigtig hyggelige.

Da der er varmt i Barcelona, kan du opleve at ruderne kun er et lags vinduer, hvilket kan give lidt ekstra støj, hvis du bor ud til nogle af de helt store veje.

Lejlighed eller hotel

Det kan være værd at overveje en lejlighed, frem for et hotel. Hvis du eksempelvis har børn med, kan det være rart at have mulighed for at selv lave mad. Der er findes supermarkeder, hvor du har mulighed for at gøre dine indkøb til dagens måltuder. I supermarkederne er det muligt at købe de fleste varer, som i Danmark.

Da der som nævnt kan være varmt, kan det være dejligt med en tur i poolen efter en lang dag. Det er langt fra alle hoteller der har swimmingpool, så overvej om det skal være med i dit valg. Alternativt kan du også vælge nogle af de lidt dyrere hoteller ved eks. strandpromenaden. Dette vil gøre det nemt at komme til stranden og bade.

Mange hoteller tilbyder at sørge for transporten. Hvilket ofte betyder, at de kan sørge for at der står en taxa klar i lufthavnen til at hente og bringe en til ens hotel. Dette er ofte en anelse dyrere end blot at tage en normal taxa, bus mv. – men til gengæld slipper du for at vente på en taxa og får generelt en let start på din Barcelona tur. Spørg dit hotel, om de kan hjælpe med dette.

Krydstogt Barcelona

Du kan vælge at kombinere din rejse med et Krydstogt til Barcelona eller fra Barcelona. Med sin perfekte beliggenhed i Middelhavet, er Barcelona en populær destination for krydstogtskibe. Så på den måde kan du kombinere et Barcelona besøg med en krydstogt ferie.

Et tip til et krydstogt kunne være, at starte dig krydstogt fra Barcelona. Det kan betyde, at du kan tage til Barcelona nogle dage inden dit skib sejler og på den måde holde ferie i Barcelona inden. På den måde får du en storby ferie, inden dit krydstogt (som ofte ikke har flere dage i samme by)

 

Hvordan kommer man til og fra Barcelone? Læs mere om –> Barcelona Lufthavn