Restauranter

Hvordan er maden i Barcelona?

Maden er bestemt en af de gode grunde til at tage til Barcelona. Da byen er rig på kultur er det afspejlet i udvalget af mad. Det er muligt at prøve alle former for mad og kvalitet. Specielt kvaliteten kan variere, og det kan være svært at finde de restauranter der er bedst. Omkring Ramblaen, som er præget af at tingene skal gå hurtigt, da der er mange mennesker, kan kvaliteten af maden varierer. Hvilket også kan være tilfældet langs Strandpromenaden. Men begge steder finder du også fantastiske og hyggelige cafeer og restauranter.

Barcelona Restaurant

Restauranter i Barcelona

I den gamle bydel, finder du også rigtig spændende restauranter, rundt omkring i de smalle gader og pladser.

Når du spiser i Barcelona, vil du ofte opleve at de lokale (som ofte spiser ude) spiser meget sent. Ofte spiser de lokale først efter 21 – hvilket gør at nogle restauranter åbner lidt senere end i Danmark. Men mange af de centrale restauranter har åbent hele dagen.

Hvis du er i Barcelona med børn og spiser tidligt, kan det være en fordel at de lokale spiser sent, da der ikke er så mange mennesker på restauranterne. 

De bedste restauranter i Barcelona

Det er svært at sige, for udvalget er enormt. Men nedenfor er en lille liste over nogle anderledes og spændende restauranter i Barcelona – som du kan overveje at besøge.

Midt på Ramblaen ligger Place Reial, her kan du finde flere flotte og spændende restauranter. Det er en rigtig hyggelig plads og spise på.

Tapas 24 – hyggeligt og lækkert mad. Stedet er startet af rigtig god kok. Det er som navnet angivet et Tapas sted og virkelig lækkert. Det er ikke den største restaurant og det kan være svært at få bord. Så bestil evt. i forvejen. Tapas 24 ligger på gaden Diputatio i Eixample

Oven på Shopping centret Arenas, er der mulighed for at få en lækker frokost eller aftensmad – samtidig med at du sidder på taget med en fantastisk udsigt.

 

Husk at læse om det spændende Shopping i Barcelona