Stranden

Få her et overblik over den fantastiske stand og strandpromenade i Barcelona. Du kan læse om:

  • Vand temperatur
  • Strandene i Barcelona (hvilke er gode til børn)
  • Strandpromenaden i Barcelona

Strandene i Barcelona fås næsten ikke bedre andre steder i verden. Kontrasten mellem at have den historiske storby i baggrunden mens du ligger ved stranden er helt unikt. Samtidig er stranden helt fantastisk. Nedenfor er nogle af de gode strande, samt hvor det evt. kan være godt at have børn med.

Stranden og La Barceloneta

Vand temperaturerne er varmest i fra Maj-november. I de to ydermåneder er der omkring 17 grader. I højsommeren er vand temperaturen omkring 25 grader. I vintermånederne er omkring 13-14 grader.

De bedste badestrande i Barcelona

Hele Barcelona centrum støder ud til enten havnen, lystbåde havn eller strand. Hvad enten du er til at bade eller ej, er det fantastisk at gå en tur langs stranden.

Nedenfor er liste over de bedste badestrande i Barcelona. Generelt starter de gode badestrande ved bydelen Barceloneta. Herfra er der også rig mulighed for at prøve forskellige vandsports aktiviteter.

Du vil have rig mulighed for at skylle dig bagefter, på en af de mange brusere, der er over det meste af strandene. Ligesom der også er toiletter de fleste steder.

Vær opmærksom på nogle steder skal du betale eks. 1 EUR for at låne toilettet. Så husk at tage nogle mønter med. Yderligere går der en masse rundt og sælger alverdens ting på stranden – så hvis du føler trang til solbriller, en kold øl, drink eller lignende – kan du købe det.

Da der nogle steder er mange mennesker samme sted – anbefales det altid at være opmærksom på ens ejendele, for at undgå tyveri.

Barceloneta Beach – ligger faktisk næsten hvor strandpromenaden starten. Det er en smuk strand, med et flot syn af bygninger, strandpromenade, kunst og mange mennesker. Strandbesøgende er ofte omkring dette sted, for at komme til stranden, eller for at gå på strandpromenaden.

Somorrosto Beach – ligger lige op til Port Olimpic. Her er en lille bølgebryder, hvor bådende sejler ind i Havnen Port Olimpic. Dette gør at du kan være heldig der ikke er så mange bølger – hvilket gør stranden til en god børnestrand i Barcelona.

Nova Icaria Beach (god til børn)  – denne strand ligger på den anden side af Port Olimpic. Hvis du har børn med, kan dette også være et af stederne du kan bade med dem. Det føles som om, der er mere plads på denne strand og lidt færre mennesker.

Strandpromenade i Barcelona

Barceloneta Er generelt stedet hvor strandpromenaden starter. Herfra har du mulighed for at gå en lang god tur på promaden. Den er bred, belagt med fliser og kan dermed tages på gåben, cykel, klapvogn mv. Du vil på turen opleve en enormt hyggelig promenade, hvor du kan se fantastiske strande, smukt vand og Barcelona fra den bedste side.

Der langs promenaden en masse restauranter, cafeer og generelt liv. Om aftenen kan der ligeledes være rigtig hyggelig og festligt her.

Du må ikke gå glip af at læse om Camp Nou i Barcelona